Nyheter

Som leietaker i T15 er vi opptatt av å kunne tilby et bredt spekter av tjenester som forenkler arbeidshverdagen og som gjør arbeidsfasilitetene komplette.

Her treffer du en rekke virksomheter fra store internasjonale selskaper med sitt norske hovedkontor til små og mellomstore selskaper som representerer et bredt spekter av bransjer. Vi har flere eksempler på virksomheter som har vokst seg store i våre lokaler – og flere er på god vei.

Møterom

Lokalene i T15 kan skilte med helt nye og svært moderne og delikate møterom. Det er også flere møteplasser i bygget for benyttelse hele døgnet

Som leietaker i T15 har du ha tilgang til alle husets møterom med nødvendige fasiliteter. 

Les mer

Kantine

Kontorbygget i Tevlingveien 15 har en helt nyoppusset kantine med et godt dekkende utvalg av varmretter og med variert meny i løpet av arbeidsuken. Vi vår proffesjonelle driver Eurest vil i disse tider alle regler rundt Covid 19 bli løpende ivaretatt.

Les mer

Parkering

Er du lei av å måtte lete lenger etter en parkeringsplass?

Hos oss kan du nå få lademulighet til alle som har p-plass inne. Vi har etablert samarbeid med Aimo Park  for alle utendørs plasser så du kan være sikker på at din plass er tilgjengelig for deg.

Les mer