Nyheter

Som leietaker i T15 er vi opptatt av å kunne tilby et bredt spekter av tjenester som forenkler arbeidshverdagen og som gjør arbeidsfasilitetene komplette.

Her treffer du en rekke virksomheter fra store internasjonale selskaper med sitt norske hovedkontor til små og mellomstore selskaper som representerer et bredt spekter av bransjer. Vi har flere eksempler på gründere som har vokst seg store i våre lokaler – og flere er på god vei.

Møterom

Lokalene i T15 kan skilte med svært moderne og delikate møterom.

Som leietaker i T15 vil du ha tilgang til alle husets møterom med nødvendige fasiliteter. 

Les mer

Kantine

Kontorbygget i Tevlingveien 15 har en felles kantine med et godt dekkende utvalg av varmretter og med variert meny i løpet av arbeidsuken.

Les mer

Parkering

Er du lei av å måtte lete lenger etter en parkeringsplass?

Som leietaker i T15 vil verken du, kollegaer eller kunder ha problemer med parkering. Vi har sørget for nok parkeringsplasser for alle og en hver.

Les mer

Avfallshåndtering

Miljø er et viktig nøkkelord for oss i Tevlingveien 15. Derfor har vi utarbeidet effektive rutiner innen avfallshåndtering. 

Les mer

Kontorutvikling & Interiør

Det er viktig å tilpasse kontoret ettersom hvordan dere som bedrifter ønsker å benytte arealet. Derfor er vi svært behjelpelige med å bistå dere med tilstrekkelig kontorutvikling slik at dere får utnyttet kontorlokalet best mulig.

Les mer

Profilering

T15 ligger sentralt plassert langs E6 ved Alnabru, og du kommer deg raskt til Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo sentrum. Gunstig beliggenhet med tanke på rushtrafikk og bomstasjoner hvis du kommer nordfra eller fra sentrale Oslo. 

Les mer